Wednesday, November 16

Banyaknya keychain.....

Keychain Singapore 

Keychain dari Melaka kecuali kiri sekali tu pengepit kuku...

Hari ni Dania bawak balik banyaknyer keychain dari Melaka dan 1 keychain dari Singapore. Keychain dari Melaka tu Dania dapat sebab kelab IT melawat Melaka. Dania i tak izin sebab i rasa cam tak sesuai lagi nak biar dia keluar jauh jauh. Kalau dekat tak jadi masalah buat me. Keychain Merlion Singapore tu pulak dapat sebab cikgu Mandarin dia bagi sebab Dania dapat 100 marks untuk subject Mandarin peperiksaan akhir tahun. Akhirnya i mintak kat Dania keychain Merlion Singapore tu sebab cantik...Hehehe....

3 comments:

  1. :D hihi koleksi keychain me likee :)

    ReplyDelete
  2. amboi banyaknye..pos kat sis satu boleh?

    ReplyDelete
  3. wah..byknya2...suka la dania kan sis..hee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails