Friday, November 25

OMG!!!! Dapat jemputan majlis harijadi anak aktor Badai Semalam

Ce teka ce teka siapakah aktor Badai Semalam tu???. Personally i kenal dengan isteri aktor tu. Isteri aktor tu yang jemput party anaknya Danish dan Dahlia. Aktor Badai Semalam ni hi hi bye bye je....hehehe...

Majlisnya akan diadakan somewhere area PJ esok. Aktor yang dimaksudkan ialah Aaron Aziz :-). Sape yang suka AA????.....

Isteri Aaron Aziz inbox me. Actually takde kena mengena pun dengan status kat wall i ni :-)


****Insyaallah akan buat liputan kalau pergi birthday party Danish Anaqi Bin Aaron dan Dahlia Arissa Binti Aaron.

****OMG tak packing lagi baju2 me and hubby. Dania je dah. Sibuk nak pergi Happy Birthday To You orang lak....

6 comments:

  1. @Mama Zharfan suzz...tak packing pepe lagi ni...Dania dah siap semua...thanks suzz!!!

    ReplyDelete
  2. best nye dpt jumpa aaron..oh my fav actor tu..kimslm die..hehehe..kalini agak2 leh amik gmbr die byk skit..hehehe

    ReplyDelete
  3. @mama tisya tau...awak suka Aaron ni...sebenarnya agak segan la nak ambik gambar Aaron banyak2. Takut wifey menjeling menjeling ku bertentang...hehehe.....segan sebenarnya....tengok macamana sebab esok majlis santai so sambil2 tu berlagak cam reporter la kejap...hehehe....

    ReplyDelete
  4. smlm baru jer anaqi bergambar sakan ngan aa kat finas... i lak bz shooting :)

    ReplyDelete
  5. waaaaaaaaaa udah la i suke AA tu, like him because of his personality..buat okeh liputan semua

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails