Friday, November 11

11.11.11 antara manis dan pahit

Wow.....very the cantiks tarikh ni kan......tapi.....bagi me tarikh 11.11 ni memberi makna dalam hidup i. Kenapa i kata macam tu kan?


1. Majlis perkahwinan adik bawah i, Elza pada tarikh ni 11.11.2006. Maknanyer 5 tahun lepas. 

2. Balik our place selepas prepare my sis wedding pukul 3.00 pagi bertarikh 11.11.2006, me, hubby, dania.....we alls tidur sebab penat. Pagi pagi bila terjaga.....tengok tengok gate dah terbukak dan my hubby's motorcycle yang baru beli tak sampai sebulan lesap......rupanyer malam 10.11.2006 tu jiran kata terdengar bunyi mengetuk kat gate rumah kami. Masa tu kami takde kat rumah. We alls ke rumah parents i kat Damansara nak rewang wedding adik i.


Perghhhhh tarikh ni mana mungkin i lupa......masa wedding adik i Elza, my hubby agak monyok je sebab motor kesayangan hilang. Dah la pagi wedding tu sibuk nak buat police report bagai......, kena pergi kedai motor tu bla bla bla......, urus pasal insurance lagi.....

1 comment:

  1. 11.11.11 my third cousin, even though i tak berape kenal, tapi i memang terasa, she passed away after giving birth to her child. both mother and baby meninggal. kesian ezna, dia ade anak 2 orang lagi yang masih kecik.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails