Wednesday, November 16

Ulam Ulaman awet muda you......hehehe

Daun pudina

Pucuk paku

I beli 2 ulam-ulaman ni kat pasar malam....Ingat kot daun pudina tu nak makan dengan sambal belacan dan pucuk paku ni haaaa i rasa cam nak masak kuning kot...resepi lak kena cari hehehe :-) You alls makan ulam tak?. Me makan pun sebab my mum ajar. My mum memang makan ulam ulaman ni.....

4 comments:

  1. Memang best layan ulam2 ni kan? MIL ckup suka ulam2 ni.. Pandai mkn pun sjak jd nantu dia.. ;D

    ReplyDelete
  2. mmg sedap makan ulam² ni..tapi syila mmg pantang sikit ngan daun pudina tu..kurang gemar ngan baunya..hahahha..tambah klo buh dalam laksa. Mmg xleh makan punya

    ReplyDelete
  3. x pernah lak mkn daun pudina buat ulam.. hehehhe.. x suka benda sejuk n berangin kat mulut nie..uhuk~

    ReplyDelete
  4. ayu memang hantu ulam-ulaman, tak sah makan nasi tak ada ulam atau sayur...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails