Nuff

Ulam Ulaman awet muda you......hehehe

Daun pudina

Pucuk paku

I beli 2 ulam-ulaman ni kat pasar malam....Ingat kot daun pudina tu nak makan dengan sambal belacan dan pucuk paku ni haaaa i rasa cam nak masak kuning kot...resepi lak kena cari hehehe :-) You alls makan ulam tak?. Me makan pun sebab my mum ajar. My mum memang makan ulam ulaman ni.....

Comments

  1. Memang best layan ulam2 ni kan? MIL ckup suka ulam2 ni.. Pandai mkn pun sjak jd nantu dia.. ;D

    ReplyDelete
  2. mmg sedap makan ulam² ni..tapi syila mmg pantang sikit ngan daun pudina tu..kurang gemar ngan baunya..hahahha..tambah klo buh dalam laksa. Mmg xleh makan punya

    ReplyDelete
  3. x pernah lak mkn daun pudina buat ulam.. hehehhe.. x suka benda sejuk n berangin kat mulut nie..uhuk~

    ReplyDelete
  4. ayu memang hantu ulam-ulaman, tak sah makan nasi tak ada ulam atau sayur...

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts