Wednesday, November 2

Petronas suatu ketika dahulu....

Besar kiosk Touch N Go kat sini

Kiosk Touch N Go yang besar ini terletak dalam Petronas depan Apartment i. Kebetulan i singgah sini nak makan ice cream dengan Dania. Petronas depan Apartment ni besar jugak. Tunggu punya tunggu nak bayar maintenance Apartment, PIC tak juga tiba. Tu yang decide nak makan ice cream kat Petronas. Yang best kat sini kebanyakkan staff dah cam me and Dania. Dulu kan we alls tinggal kat sini. Kalau nak isi minyak tu sure tak payah susah2. Adik2 Bangla tu yang tolong isikan minyak. Hehehe....

****Haishhhh penyewa ni kalau tak 7hb selagi tu tak bayar sewa. Jangan i jadi macam makcik rumah sewa dulu dah...tiap bulan ketuk pagar nak mintak sewa....

3 comments:

  1. Hi3!! Senangnya ada dulu isi minyak ada yg tolong.. ;D

    ReplyDelete
  2. hahaha xD

    suke part pesanan tue..
    siap pesan psl duit sewa xD

    ReplyDelete
  3. petronas satu ketika dulu... nak isi minyak.. "merah ka hijau ka"?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails