Tuesday, November 8

Lipstick for 5 years old daughter???

Taken from here

 Taken from here

Tergamak tak you alls nak merias anak 5 tahun untuk aktiviti santai dengan pewarna bibir. Warna merah menyala pulak tu. I rasa sangat tak sesuai sebab alat solekan ni mempunyai bahan kimia dan boleh merosakkan kulit anak2 kita yang sangat sensitif. Tapi, Katie Holmes celebrity Hollywood ni merias anaknya yang bernama Suri yang berumur 5 tahun dengan lipstick yang berwarna merah menyala lagi. Kalau ada lipstick yang direka khas untuk kanak - kanak idok le i tahu. Ada ke???. I terfikir gak....papa Tom Cruise tak kata pepe ke.....anak sekecil ini patut jadi macam kanak-kanak normal with no make up. Kalau ada konsert kat sekolah i faham la kan. Pakai masa tu je. Bukan pakai selalu. Let kids be kids. Jangan dewasa sebelum waktunya. 

Tapi......papa Suri ni handsome kan??? Hehehe.....

7 comments:

  1. hari tu tgk kat fashion police, diorang make fun of katie holmes ngan tom cruise. kesian suri ni jadi mangsa. tambah2 plak katie ni BFF Victoria Beckham. Berfashion sakanlah. sampai anak pulak jadi mangsa.

    ReplyDelete
  2. ehem ehem...aleesya suka pakai lipstick tau..asal nak jalan2 jer..mesti dia cari lipstick dia..tapi ayu beli lipbalm yang ada pewarna tu...ok lah berbanding lipstick yang dewasa tu kot...anak oh anak...nak pakai lipstick, nak calit perfume, nak pakai compact powder..satu jer dia tak nak...celak!! hehe

    ReplyDelete
  3. mak si suri ni memang over betul. mmg la suri tu chomeyl, tp x pasal2 mak dia dh tukar dia jd fashion icon di usia muda. eosk besar2 makin demanding la budak tu agaknya uuhuhu

    ReplyDelete
  4. tu la...dr kecik pun dah berfesyen sakan..

    ReplyDelete
  5. erm..kesian suri nie..xtau la..die suka ke tidak nie..

    ReplyDelete
  6. maybe Suri yang nak pakai kot. hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails