Monday, November 28

Kali ke 2 tak sampai sebulan Dania ke dentist lagi.....

Ini adalah kali kedua Dania ke dentist area rumah me. Kali ni paling syok sebab i buat appointment thru phone je dan memang klinik gigi ni free hari tu. So terus datang sebab buat appointment pukul 5.00 petang. Ikutkan pembantu klinik kata kalau akak nak datang sekarang pun boleh?.....Perghhhh....Bila datang je, best klinik takde orang. Pembantu klinik dok syok gossip gossip. Tetau nama Dania Yasmine kena panggil.....

Klinik lengang walau cuti sekolah

Dr ni sporting siap kata biar Dr pakai baju Dr dulu. Baru nampak cam Dr. Hehehe.....

Paling kelakar masa ni i bagitau Dr, yang lepas Dr kata bilang sampai 10, tapi Dr cabut gigi masa Dania count enam. (Dania la komplen kat i) Lepas tu kali ni, Dr tu kata, okay...Dr bilang sampai 10 baru Dr cabut gigi ye?...... Moral of the story budak budak ni lurus. Kalau kita cakap 10, kena 10 la. Ye tak???....

Lepas dah cabut gigi, Dr suruh Dania pose kat bunga ni. Dania dengan selambanya walau mulut ada kapas tetap memberikan pose yang menarik...hehehe. Sangat brave.

Anak ummi dah takde dua gigi susu kat bawah. 

Lepas cabut gigi susu Dania, dah nampak dua gigi kekal tumbuh. Kejap je rasanyer....ohhhhh my daughter dah besar.......

2 comments:

Related Posts with Thumbnails