Wednesday, November 9

MasterChef Malaysia


 Taken from here

Semenjak dua menjak ni i suka tengok reality show la. Antaranya The Voice, Top Chef dan MasterChef Malaysia ni haaa.....Tengok tak rancangan malam tadi??? Rupanya cabaran kat luar they alls ni buat kat Tadika di Putrajaya. Anak2 saudara i antara pelajar kat tadika ni. Episod malam semalam i nampak le anak saudara i Sofiah, adik i Erma ni sayup sayup je nampaknya dan adik ipar i Syamsyeer. Adik Sofiah, Adlina tak nampak pun. Adik i kata semua orang dah lapar sebab makan pukul 3.00pm you alls. Mana tak kebulur...Hehehehe...

1 comment:

  1. i sejak balik rumah sendiri barulah ade can nak tengok :) kalau kat rumah mak i tak sempat

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails