Wednesday, November 23

Bag dan bag lagi.....

I memang nak mencari tote bag yang agak ringan tapi besar untuk travel nanti. Kesnyer sebab beg i sekarang ni agak berat. Kalau bawak lama2 mau sakit bahu. So, masa i belek2 kat Jusco 1 Utama sementara nak menunggu Suzi sebab nak pass Crabtree Rosewater tu, i terjumpa tote bag ni. Warna sangat meriah dan suit banyak warna baju. Janji i tak pakai baju warna warni cam beg ni. Hehehe...

Colourful tak?. Ada lagi satu variasi warna tanah. Bila tanya Dania dia prefer i ambik warna ni sebab ada warna pink....tapi warna tanah pun cantik jugak i rasa....

Masa i jalan jalan kat Sunway Pyramid pulak, kebetulan singgah sebab nak beli Crabtree & Evelyn, i ternampak pulak toiletries bag ni. Kalau la pakai toiletries bag ni kira organized sikit kan. Selalunya toiletries i masuk dalam beg plastik then masuk dalam bag. I suka toiletries bag ni sebab banyak compartment so i rembat 2. 1 warna pink dan 1 warna hijau. Kengkonon untuk me and hubby la. Tersusun sikit kan...Hehehe....

Banyak compartment ni. I like....

Siap ada pouch lagi untuk toiletries bag ni.

2 comments:

  1. Ina ni plak hobi ngumpul beg2 camni.. Asal berkenan je mst beli.. Hubby bising melambak2 beg je kat umah.. Hik3!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails