Bag dan bag lagi.....

I memang nak mencari tote bag yang agak ringan tapi besar untuk travel nanti. Kesnyer sebab beg i sekarang ni agak berat. Kalau bawak lama2 mau sakit bahu. So, masa i belek2 kat Jusco 1 Utama sementara nak menunggu Suzi sebab nak pass Crabtree Rosewater tu, i terjumpa tote bag ni. Warna sangat meriah dan suit banyak warna baju. Janji i tak pakai baju warna warni cam beg ni. Hehehe...

Colourful tak?. Ada lagi satu variasi warna tanah. Bila tanya Dania dia prefer i ambik warna ni sebab ada warna pink....tapi warna tanah pun cantik jugak i rasa....

Masa i jalan jalan kat Sunway Pyramid pulak, kebetulan singgah sebab nak beli Crabtree & Evelyn, i ternampak pulak toiletries bag ni. Kalau la pakai toiletries bag ni kira organized sikit kan. Selalunya toiletries i masuk dalam beg plastik then masuk dalam bag. I suka toiletries bag ni sebab banyak compartment so i rembat 2. 1 warna pink dan 1 warna hijau. Kengkonon untuk me and hubby la. Tersusun sikit kan...Hehehe....

Banyak compartment ni. I like....

Siap ada pouch lagi untuk toiletries bag ni.

Comments

  1. Ina ni plak hobi ngumpul beg2 camni.. Asal berkenan je mst beli.. Hubby bising melambak2 beg je kat umah.. Hik3!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts