Saturday, November 12

Menara berkembar Petronas menjelang senja


Cantik sungguh bangunan ni. I dapat mengabadikan gambar menara berkembar ni pada 7 November 2011 masa we alls keluar nak celebrate birthday Dania. Gambar yang 1st tu i ambik dalam kereta je tapi impressive jugak gambarnya walau dalam kereta yang tengah bergerak. 

Hopefully one day i dapat menjejakkan kaki ke negara-negara yang mempunyai bangunan yang unik dan cantik seperti Burj Al Arab di Dubai, Menara Eiffel di Perancis dan lain lain tempat.....



****i pernah pergi interview kat Syarikat tayar Bridgestone dolu dolu kat menara berkembar Petronas. Yang interviewnya orang Jepun 3 orang. Phewww......yang tanya soalan guna Japanese English, yang jawab soalan guna Malay English.....hehehe...imagine lar bagaimana?....

5 comments:

  1. nice pic :) moga2 tercapai impian u..amiin

    ReplyDelete
  2. cantiknya picture nie sis!
    ifa xpernah lg kot dtg sini..haha..kesian kan..

    moga tercapai impian sis..=)

    ReplyDelete
  3. @tiefazatie alaaa takper ifa..next time ifa kot blaja area sini leh dtg per..:-) tapi gannu tu best leh makang kerpok lekor....akak missed that.

    ReplyDelete
  4. insyaAllah, satu hari nanti.. i memang teringin nak pergi Burj Al Arab

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails