Tuesday, November 8

Sehari bersama birthday girl di Kuala Lumpur

We alls keluar seawal 12.00 tengahari untuk makan tengahari then selepas rehat kat rumah kejap dalam 15 minit, terus ke Masjid Negara untuk solat Zohor. Lepas solat, terus decide nak pergi Taman Rama2. Banyak taman yang kita boleh pergi kat sini tau.....

 
Birthday girl tertidur dalam kereta

Bayaran masuk RM10 untuk dewasa dan RM5 untuk kanak-kanak 2-11 tahun. Rama2 i tengok tak la banyak sangat.

Aksi ibu dan anak di Taman Rama2

Seekor rama rama yang friendly ni hinggap kat baju Dania. Birthday girl ni macam takut2 sebenarnya....

Birthday girl dan ayahnya

Lepas habis berjalan kat Taman Rama2, we alls pergi minum dulu area Bukit Damansara. Lepas tu terus ke Taman Tasik Perdana pulak...

Kami menyusuri jalan berbukit di Taman Tasik Perdana

Entry ke Taman Rusa dan Kancil

Love this flower sebab berwarna purple. Sedondon baju Dania

Bunga orkid warna purple ni pun i suka

Taman permainan di Taman Tasik Perdana

Dah puas bermain, kami naik train ke tempat parking kereta we alls kat luar Taman Tasik Perdana

Bila Dania dah puas main2 kat Taman, terus bertolak ke Kg Baru pulak sebab nak early dinner di Nasi Lemak Antarabangsa. Murah makan kat sini compare dengan outlet yang lain tu. 3 pinggan nasi lemak sotong, ikan bilis dan daging RM16. Kalau kat outlet depa ni, paling kurang RM12++ untuk sepinggan nasi lemak. Kat sini satu je....parking agak limited dan parking pun dekat depan rumah orang. Jangan parking kat laluan nak masuk rumah they alls dah ler....Masa makan kat sini, hubby kata ada Zul Yahya. I tak perasan. Boleh hubby tak nak cakap kat i sebab dia tahu kalau dia cakap dah tentu i nak bergambar dengan Zul Yahya dan........my hubby segan nak approach Zul Yahya tu...hehehe.....

Nasi Lemak Antarabangsa

****yang penting Dania sangat enjoy on her birthday.....Happy Birthday Sayang! 7 Nov 2004 - 7 Nov 2011

4 comments:

  1. Wah seronoknyer jenjalan... tak penah pergi Taman Rama-rama

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday Dania....dekat2 la birthday kita..mesti dia seronok jenjalan hari tu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails