Thursday, November 10

Party harijadi surprise untuk Dania

Actually masa Raya Haji baru ni, i dapat jemputan dari my friend Jona untuk menghadiri party harijadi anaknya Fitrah yang juga kawan Dania. Mak dan anak friend friend gitewww....Lepas tu masa potong cake, Dania surprise sebab tengok nama dia ada. Actually this year me tak buat pun birthday party untuk Dania sebab tight budget. Tapi, simple birthday party pun akan dikenang sepanjang hayat kan?.....So enjoy the photos....

Kakak Jona, Kak Jasmina yang melahirkan kembar 4 nya ini. Melahirkan 2 pasang kembar lelaki dan perempuan. Sepasang kembar seiras. Mereka duduk di dalam kantung yang sama, manakala kembar lelaki kembar tak seiras duduk di dalam kantung yang berbeza. Subhanallah.....4 babies dengan 2 set kembar. Kembar seiras untuk girls, kembar tak seiras untuk boys.

Thanks to Jona and family yang sudi meraikan birthday Dania dengan Fitrah. Beza 5 hari je. Dania 7 Nov 2004, Fitrah 12 Nov 2004. Kira Dania ni kakak le. Sambut 1 hari awal dari birthday Dania......

Dania dan Fitrah 

Dania dan Fitrah

Aunty Jona keluarkan kek

Nama Fitrah dan Dania kat atas kek 

Sume nyanyi lagu birthday

Kanak kanak comel semua ni 

Happy kan nampak muka Dania ?

Potong kek 

Ni lah my friend Jona and her new addition to the family, Airil

One of the food, ketupat palas buatan Indonesia....bibik yang buat ni. Hubby's favourite. Ater....orang Kedah kan...

Comelnya kembar 4 kak Jas (kakak Jona)

Kembar yang paling sulung 

Ehem ehem....my hubby pangku baby comel ni 

Senyuman bikin cair nih....

  Kak Jas dan dua kembar puteri , Sara dan Syaza...don't ask me which is which. Sampai kena pakai gelang nak membezakan dua baby yang berbeza cos dua beradik ni kembar seiras.

10 comments:

  1. hehe....love your story :)
    kena bgtau kak jas sekali ni :)
    i'm glad you are happy with just a simple celebration :)take care girls :)

    ReplyDelete
  2. @Anonymous Jon...u read my post. Thanks dear :-) Of course we are happy. Especially Dania :-) :-)

    ReplyDelete
  3. wah kembar 4, bestnya. tp harus haru biru jugak nak menjaga tu hehe.

    ReplyDelete
  4. @yatie chomeyl yer....yatie time nak menyusu. si kembar 4 ni ada 2 maid lagi....

    ReplyDelete
  5. wah...pasti dania sgt suka kan sis..sweet..
    n comel gle twins itu!

    ReplyDelete
  6. ah! comel sgt kembarnya tuu! :)

    hepi family btw.. ;)

    ReplyDelete
  7. wowww....bessstnyewww kembar 4..masing2 ader prtner plak tu...suka3...tahniah...comeeeynyew..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails