Tuesday, November 22

Panas.....kalau ini berlaku, apa tindakan anda???

I came across satu contest yang kena hantar gambar kat facebook. Tengah i tengok2 gambar kat situ, terkedu jap. Sadly, ada 1 gambar tu gambar BOGE* you alls. Yang hantar tu lelaki. Yang gambar tu gambar perempuan BOGE*. Umur i agak cam remaja. Orang kita pulak tu. Rambut bertutup, bawah...haaaa ambik ko terbukak. I terus hantar message kat wall admin yang buat contest ni sebab i tak mahu, si perempuan itu jadi tontonan. Mungkin jugak perempuan ni tak tahu yang si lelaki ni letak gambar dia kat fb. Perghhhhh ni lagi satu insiden memalukan dalam fb. Lepas tu, admin contest ni terus reply sepantas kilat message yang i bagi tu dan remove immediately gambar tu. Tahniah kepada admin contest ni sebab bertindak dengan kadar segera.

Kepada si perempuan ITU, i memang tak kenal kamu tapi beringat adik yer jika ambik gambar sebegitu rupa. Ingat mak ayah adik........kalau mereka tahu.....alangkah hancurnya hati mereka.....yang si jantan ITU, jangan kamu suka mengaibkan orang, ingat kamu aibkan orang di dunia, Allah akan aib kan kamu di sana nanti.....so sebenarnya i tak tahu sape yang salah sape yang tak tapi bagi pendapat i dua dua ada salah masing2. Yang perempuan tu senang2 BOGE* pastu orang ambikkan gambar, apa ke jadahnyer?. Yang jantan tu masuk contest tu hantar plak gambar perempuan itu. Adohaiiii, apa la nak jadi dengan remaja zaman sekarang ni???.....semakin advanced!!!

Kalau you alls ternampak gambar pelik2 kat public contest, apa tindakan anda???

5 comments:

  1. ish2..dasyatnye kak =.='
    generasi mase dpn ni advance sgt2

    ReplyDelete
  2. adoyai...
    1st impressions terpejam mata rasanya...malu..

    ReplyDelete
  3. ada perasan sis komen kat admin..
    tapi tak pernah tgk pon gambar tue..
    nasib baiklah kan..
    kalo tak..
    erm...

    ReplyDelete
  4. pelik² la zaman sekarang ni. gamba porn macam ni orang buat macam takde ape je. ishh.

    skarang kan da boleh report. just right click kat sbelah gamba tu.

    ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails