Saturday, November 5

Casting di Red Communication

Dania get ready nak casting

Me and Dania

Di Red Comm

Me and Ayu 

Bangunan Red Communications

Me and Dania ada pergi casting di Red Comm ni untuk rancangan game show pasangan ibu/bapa dan anak. Me adalah orang kedua untuk diujibakat. Nak kata taruh harapan tertinggi pun tak jugak tapi i sangat bersemangat semasa di hadapan lensa kamera time diajukan soalan. Hehehe. Itu je lah....bila main games dengan Dania err err cam penat la jugak...Hehehe.......kalau terpilih, bulan Disember ni jadual penggambarannya yang akan diadakan di area Ulu Kelang. Terjumpa juga Ayu di sana. Ayu berpasangan dengan Anaqi. Thanks to Ayu yang inform pasal casting ni.....

Paling bersemangat nak masuk game show ni Dania ler.....

5 comments:

  1. hik hik pancittttttt...lepas main game kat situ

    ReplyDelete
  2. me doakan both my BFF berjaya utk game show tu...amiin :) ni mesti hadiah masyuk ni heheh

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, bangun Red Communications ni kat Seksyen 16 Petaling Jaya eh?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails