Wednesday, November 23

Nasi Goreng Cina - Deqwan (Remaja TV9) & Dalili Michelle (Melodi)

Taken from youtube

Wahhh bestnyer kalau dulu2 ada buat macam ni....dulu masa i kahwin dulu 8 tahun dulu mana ada macam ni. Video ni video Michelle Melodi dan suaminya Deqwan yang handsome itu. Nama Islam Michelle ni Dalili. Sweet je nama tu....haaa boleh tambah koleksi kalau i preggy anak perempuan. Hehehe.....

4 comments:

  1. amiin :) moga2 ezz cepat2 dpt baby heheh

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan amboiii u bab bab ni mesti bagi sokongan kat i...hehehe Thanks my bff friend :-)

    ReplyDelete
  3. u tahu camne die declare jadi couple..lawak giler kat cafe kat TV3 masa tu masing2 baru clash ngan pakwe makwe masing2..deqwan tu ajak dalili macam ni jer "kita couple jom"....hoho..dowang ni asalnya bestfren :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails