Saturday, December 17

Sale di GAP 1 Utama

I sangat teruja masuk butik Gap di 1 Utama. Mulanya i nak cari baju me. End up baju Dania yang i beli. I hantar Dania main2 kat Battlestar Gallactica opposite butik Gap ni. Ada 30 % off untuk baju2 yang bukan new arrival. I suka juga sebab banyak T-Shirt lengan panjang sebab winter sale. Kalau beli 5 pcs, on top of 30 %, dapat lagi 20 % off. Baju2 kat Gap ni bukan murah sangat tapi boleh la beli masa ada sale ni. So, i grab 5 pcs. 1 seluar panjang heart warna gold dan cream dan 2 T-Shirt warna hitam dan peach. Lagi 2 pcs i beli baby wear sebab nak bagi orang.


Seluar dan baju T lengan panjang untuk Dania. Buah rantai pattern kat baju T ni ada gambar cat. Dania punya favourite baju sebab Dania ni cats lover...hehehe....

T-Shirt cupcake hot air balloon dan romper lilac dari Baby Gap. Comel sangat untuk baby girl!!!

T-Shirt i suka sebab ada bunga kat bahu dan pattern rantai bling bling

Jom la shopping kat Gap. I tengok Poney pun sale jugak tapi tak berani nak masuk since dah borong kat Gap. Harga baju pun cam lebih kurang je macam Poney.

2 comments:

  1. tq ezz for the gift utk marissa tu ;)

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan hehehe...kalau la i ada baby, mau gila membeli kat sini....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails