Sale di GAP 1 Utama

I sangat teruja masuk butik Gap di 1 Utama. Mulanya i nak cari baju me. End up baju Dania yang i beli. I hantar Dania main2 kat Battlestar Gallactica opposite butik Gap ni. Ada 30 % off untuk baju2 yang bukan new arrival. I suka juga sebab banyak T-Shirt lengan panjang sebab winter sale. Kalau beli 5 pcs, on top of 30 %, dapat lagi 20 % off. Baju2 kat Gap ni bukan murah sangat tapi boleh la beli masa ada sale ni. So, i grab 5 pcs. 1 seluar panjang heart warna gold dan cream dan 2 T-Shirt warna hitam dan peach. Lagi 2 pcs i beli baby wear sebab nak bagi orang.


Seluar dan baju T lengan panjang untuk Dania. Buah rantai pattern kat baju T ni ada gambar cat. Dania punya favourite baju sebab Dania ni cats lover...hehehe....

T-Shirt cupcake hot air balloon dan romper lilac dari Baby Gap. Comel sangat untuk baby girl!!!

T-Shirt i suka sebab ada bunga kat bahu dan pattern rantai bling bling

Jom la shopping kat Gap. I tengok Poney pun sale jugak tapi tak berani nak masuk since dah borong kat Gap. Harga baju pun cam lebih kurang je macam Poney.

Comments

  1. tq ezz for the gift utk marissa tu ;)

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan hehehe...kalau la i ada baby, mau gila membeli kat sini....

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts