Monday, December 19

Follow Me Memorable Moments Contest Prize Giving Event

Pagi Sabtu yang indah pada 17 Disember 2011, we alls menggunakan GPS nak ke prize giving event ni. Rupanyer, the place dekat je ngan rumah sewa hubby masa bujang2 dulu. Akhirnya setelah tiba, Suzz dan GP Winner yang i kenal tu dah tiba. Actually yang menang my hubby. Dania cakap ummi yang hantar nama ayah tu bila hubby buat buat lawak eksen kengkonon ayah yang menang bukan ummi. My Dania memang akan backup ummi dia. Bak kata hubby, Dania ni ejen ummi. Oppsss bukan ejen Oso hokkay......Hahahaha.....

  Bergambar berjemaah dengan family. Hadiah2 ni yang hubby menang
Suzz pun antara consolation prize winner
Ni GP Prize Winner, Noor Hassiemah yang i kenal masa sama2 ambil hadiah prize kat The Star

Salah satu earring ni bakal menjadi milik i. Ada jingga, ada biru muda, ada hijau dan ada ungu

Ungu menjadi pilihan i. Alkisahnya bila staff FM kata boleh choose warna apa, i terussssss grab warna ungu...ngehhhhh.......ada dua pasang warna ungu. Suzz pemilik warna ni lagi sepasang. Emas putih dengan batu ungu dari Tomei worth RM500. I suka sebab telinga i memang dari darjah 5 dah bertindik.
 
  Semua ni barang letrik Cornell worth RM1,000. Ada food processor, hand mixer, coffee mixer, blender, cordless kettle dan toaster. Actually ni semua dalam kumpulan Neo Classic Range dari Cornell. Rekaan memang sangat klasik. Kami dapat keseluruhan range ni kecuali satu item. Begitu pemurah hadiah dari Follow Me ni...

Bergambar beramai-ramai. Sian hubby kena tutup dengan barang Follow Me


Masa tengah duduk2 tu ada sorang mamat tegur me, patut i sangat familiar his face. Rupanyer pernah menang Mother's Day anjuran paper The Star sama dengan i, Suzz pun menang sekali masa tu tapi i jadi rep Suzz sebab Suzz di UK dan Siema juga menang sekali. So pemenang2 Mother's Day paper The Star reunion sekali lagi di Prize Presentation Ceremony di Follow Me. Kebetulan kan? .....

Photo ni Dania ambik....alehaiiiii senget ler...

Ni la pejabat urusan Tohtonku Sdn Bhd

Barangan Follow Me worth RM750 untuk stok 6 bulan katanyer...

3 comments:

  1. ini semua compers yang terror2 masuk contest ni.. congrats!! and....... best giler hadiah u.. berape kali dah i ulang :p

    ReplyDelete
  2. @Ibu Emir i rasa pun best mira sebab macam bukan dapat conso je.

    ReplyDelete
  3. ken atabik kat u, suzz dan cma berkali2 ni...mmg sangat beshh hadiah dier ;0

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails