Monday, December 5

Lipice Pink Party bersama Lisa ditangguhkan


Dulu i ada buat entry ni, i dijemput ke Pink Party ni kan?. Entry di SINI. Sebenarnya Pink Party ni ditangguhkan kerana Lisa tak sihat. Lisa tak sihat selepas balik dari penggambaran di Turki. Jadinya Pink Party ni akan diadakan di lokasi yang sama tetapi tarikh ditukar ke 11 Disember 2011. Jadual asalnya 5 November 2011. Mana taknyer lama juga team Lipice nak cari masa yang sesuai supaya tak clash dengan jadual penggambaran Lisa, exam SPM, hari weekend yang sesuai dan juga nak tengok Hotel One World tu free tak dari event lain.

Harap2 takde la tangguh lagi sebab keterujaannya makin berkurangan la......tu la pasal entry post event tak keluar2 lagi.....tangguh daaa......

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails