Thursday, December 15

A Day out of Christmas Fun With Disney

Me and Dania ada pergi ke event anjuran Publisher Voila. A Day out of Christmas Fun With Disney yang diadakan di IPC. Actually pada mulanya hubby tak berapa nak pergi event macam ni. Mula pukul 2.00pm - 4.00pm. I tahu event ni pun sebab penulis majalah terbitan Voila ni tag i di fb. Ternampak Zharfan anak Suzi masa daftarkan nama Dania.

I rasa hari ni memang langkah kanan tau. Sebabnya, Dania dapat note book sebab jawab soalan, note book lagi sebab participate dalam activity bersama Tinkerbell, dapat hadiah untuk Lucky Draw dan menang saguhati untuk contest wrapping gift untuk Christmas. Sangat tak sangka sebabnya pergi untuk having fun since school holiday kan. 

Senyuman bersama.....Dania dan Zharfan. Ada lagi gambar dengan camera Suzz....

Dah masuk ke tempat event ni haruslah berpose yer...

I tak tau apa ni. Yang nyata ada sejarah benda ni....

Dania kumpul cop kat sini dan dapat buku nota Marie. Kalau boys dapat la kereta Cars ni.

Event di sini dihiasi belon 3 warna

Dania pada mulanya beratur untuk di lukis di muka atau tangan. Akhirnya kata takmo la ummi nanti mandi susah nak hilang...hehehe

Aktiviti pada hari ini

Ni aktiviti menari sambil tiru watak kartun


Dania dengan Tinkerbell

Hadiah lucky draw. Nama Dania naik No.2. Comey sungguh Tinkerbell ni....

Bersedia nak membalut kotak hadiah

Tiga dari kiri, Akid, Amani dan Yana anak Ayu. Dania anak i dan dua di kanan, Ariff dan Zharfan anak Suzi

Tengah khusyuk gam ni

Hasilnya....tara........me tolong gunting selotep dan Dania tukang tampal....termasuk gak i pot pet itu ini mengarahkan Dania buat macam itu macam ini....Ada mummy tu lagi la tolong semua anak dia tu. Dapat hadiah utama tu....

Hasil tangan semua yang bertanding


Dania dengan Zharfan lagi


Gift Dania ada kat atas ni. Kat atas stage ni yang menang....yeahhhhh Dania salah seorang pemenang

Pemenang consolation, my daughter Dania Yasmine

Hadiah sebab menang saguhati Christmas Gift Wrapping Contest

yang ni sebab menang Lucky Draw. Dania nama kedua dipanggil...alhamdulilah...

Akhirnya barang2 ni Mr Hubby yang kena pegang...hehehe


*****You alls rajin pergi event x?

5 comments:

  1. tak hebat mana.....langkah kanan....yana dan akid pun nama naik....hebatttttt

    ReplyDelete
  2. mmg langkah kanan sguhhh..cumel je dania tu...hikhik

    ReplyDelete
  3. @mr.curly Terima kasih uncle Curly :-) nak sweetie cheese sikit boleh? hehehe

    ReplyDelete
  4. Alololo!! Muka dania ngan tinkerbell tu mcm seiras.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails