Wednesday, December 14

Lipice Pretty In Pink Party bersama Lisa di One World Hotel

I pergi event ni sebab di-offer oleh one of my friend yang i baru kenal dulu. I kenal masa pergi Riang Raya bersama Sofy dan Lisa. Kemudian i add dalam facebook. Bila Akmar ni offer i nak pergi sini, i terus setuju sebab i boleh jumpa Lisa buat kali ke 3 tahun ni. Event ni diadakan di One World Hotel. Ala... sebelah 1 Utama tu je. Majlis bermula jam 3.00pm, i tiba lima minit sebelum jam 3.00pm. Kat sana Akmar dah tunggu dengan hubby.

Tema party ni pink jadi tak hairanlah banyaknyer pink di sini. Event best sebab ada game lawan2 antara meja. Meja we alls sangat la sporting sampai Zoey pun cakap meja No. 8 sporting. We alls meja yang first menang game. The best part is, semua naik stage ambik hadiah. Ada juga sesi bergambar bersama Lisa mengikut meja. I juga ada menang jawab soalan. Dapat la 1 lipice perasa laici. 

Dah balik setiap orang dapat goodie bag dan gambar bersama Lisa juga ada tandatangan Lisa. Event yang sangat best sebab semua perempuan kecuali emcee Zoey, waiter hotel dan photographer.

Thanks to Zatil Akmar sebab jemput akak yer.....what a memorable event......
Registration counter. Dapat sticker untuk tebus goodie bag dan tulis nama untuk lucky draw

Ballroom ni memang indah dan grand

Pentas Lipice

Dessert counter weehoooo.....

Stage ni untuk bergambar bersama Lisa nanti. Lisa kata ala ala Red Carpet

Gambar meja 8 bersama Lisa diambil di SINI

I pose bersama Akmar

Center piece yang sangat cantik 

Event Lipice ni di Topaz Ballroom One World Hotel, Bandar Utama

Mau je i petik rose ni

Ni meja i. Betul2 depan stage

Food i ni......nyum nyum

Sempat pose bersama Lisa.....

First meja yang dapat hadiah dalam game cari 5 barang

Hadiah buat pemenang....ehem.....our table yang menang....

I nampak cam over sket...hehehe over happy sebenarnya tu...

Dapat la bergambar bersama Lisa dan Zoey

Group photo lagi

2nd game, padankan product Lipice dengan betul....oh i backed off...tak tau sebenda pun.....

Me and Akmar. Meja lain sedang sibuk padankan gambar Lipice. Rasanyer meja 8 we alls dah kalah sebab salah padanan. Hehehe...Tu pasal sempat pose nih.....

Lagi gambar kami...

Masa ni Lisa nak check betul ke tak padanan Lipice iteww....

Game menari dengan music and freeze bila music stop

lehai...dik...yang pose belakang sekali tu dari meja i la tu....ada gaya sungguh dia ni

This girl yang mencadangkan Pink Party dan Party diadakan di hotel. Clap clap to her....sebab dier la i dapat pergi party tema pink...

Best Dress winner

Lagi gambar center piece ni

Lisa dapat hadiah sebakul bunga dari Lipice

Masa ni Lisa menyanyi Colors of the wind, Venessa Williams.....best....bakat terpendam Lisa...si Zoey plak soh meja we alls bagi bunga kat Lisa.....

Me and Zoey

 Akhirnya Cuppy pink ni i bagi Dania. Punyalah suka sebab ummi dia tak lupakan dia....of course la kan...being a mummy......hehehe....


*****minggu yang sama Dania and me dapat peluang pergi Party masing2. Dania ke Barbie Princess School Charm Party dan me Lipice Pretty In Pink Party. Baru la fair kan....

7 comments:

  1. ezna, susahnyer nak comment kat sini, berape kali dah tak boleh nak comment huhu.. anyway.. memang serious nampak best event ni.. untung u dapat pergi.. same goes to princess party tu

    ReplyDelete
  2. @Salina@IbuAqil mmg cantik. berat lisa 46 kg tau.....halusssss jer...

    ReplyDelete
  3. @Em's Family pelik gak tu mira...i wonder why?....ehm......

    ReplyDelete
  4. i nak komplen jugak...mmg susah ezz nak komen...huhu...

    anyway nampak event ni sangat besh!

    ReplyDelete
  5. @AyuArjuna BiGoshh ye ke? camno eh ayu? aisehhh.....suzz mmg tak leh komen langsung.....adehhhh

    ReplyDelete
  6. 46kg? jelesnyeee! minat dia muka dia babyface :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails