Thursday, December 22

Ber-PS di Barbie Store Mid Valley Mega Mall

Setelah selesai membayar fees Dania di Sri Pintar Al Amin, terus la ke Tabung Haji Kelana Jaya. Service kaunter mesra tapi seorang customer mengambil masa yang lama untuk dipanggil nombornya. Lepas tu straight to Mid Valley. Nasib la Federal Highway smooth flowing. Tempat pertama, ke Barbie Store. Teruja sungguh Dania masuk ke Barbie Store ni. Cantiknya Barbie Store ni tapi sayang, tak boleh ambil gambar kat dalam Barbie Store yer....apatah lagi kat tingkat atas ruang untuk PS. Sumer pink pink je dalam ni.

Dania pilih baju warna purple Diamond Castle seperti yang dipakai oleh Barbie Alexa. Lepas tu pakai rambut pelsu mayang mengurai. Photo siap dalam masa 2-3 minggu.Dania dapat voucher pakej berharga RM229 iaitu gambar size passport dimasukkan ke dalam buku yang kecik je saiznya. Lepas tu kalau 1 gambar nak masuk CD berharga RM30. Mahal giler kan?. Pandai betul buat duit.

Bergambar di depan Barbie Store jer..kat dalam tak boleh ambil gambar..


Lepas berPS, makan je kat food court Mid Valley. Satu level je dengan Barbie Store ni. Me Beli 1 bihun sup kongsi 2 beranak dan 2 air mango jer...

Ni lah makeup PS Barbie. Dania kelam kabut nak basuh muka pulak...

Ni lah gerai pilihan kami

Bihun sup

I nak ambik jugak gambar tiket parking Mid Valley yang comel ni. Macam Peter Rabbit jer....

10 comments:

  1. i pun baru lalu je dekat Barbie ni.. i ajak Emir masuk, dia boleh cakap "nevermind ibu, i can wait for u outside" huhu, ape nak buat.. anak i dah jadi anak teruna

    ReplyDelete
  2. @Em's Family comelnyer Emir....i tau i tau...ibu emir nak masuk Barbie Store tu...hehehehe....

    ReplyDelete
  3. ada gak nampak ari tu..memang sweet..wah..mesti comel pic dania nie..

    ReplyDelete
  4. @mummy_ayu u masuk dalam x?...geram je tengok barang dalam tu...

    ReplyDelete
  5. alolololo comelnya dania.. comel btoi.. ;)

    ReplyDelete
  6. @Salina@IbuAqil terpaksa make up tu. Kalau x idok le Dania nak...heheh...sekali perasan jadi Barbie dengan rambut pelsu....:-)

    ReplyDelete
  7. Comei nampak bila kena mekap...mesti lagi comei dlm gambar... :-)

    ReplyDelete
  8. wah mesti comey dania.....huhu 300 latus weh kena tambah...kena terus byr cash ke...huhu

    ReplyDelete
  9. cantek kedai ni, maybe blh singgah next week

    ReplyDelete
  10. cantik nya kedai tu nanti nak pi aaaaa kedai tu na

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails