Friday, December 16

Anniversary ke 8 di Ice Room Kota Damansara

Today, 14 Disember 2011, Mr Hubby cuti sebab badan tak berapa sedap selain sakit tekak. Jadinya kami semua ke Ice Room untuk makan2. Baru perasan, gambar i langsung takde sebab sibuk ambik gambar orang lain....simple je pun makan2 anniversary kami ni haa....bukannya candle light dinner ke apa.....masa kami pergi ni pun hujan lebat ya amat.

Tapi i tak puas hati sebab tak dapat pergi tingkat atas yang ada playground untuk kids....itu pun i tahu sebab i tengok TV siaran apa tah.....

Dania sibuk nak tandakan kat kertas ni

Ice Room Kota Damansara

Sibuk bercerita la ni....sambil2 hirup sup wantan noodle ni....

Bergambar bersama owner Ice Room Kota Damansara....Datin Faridah. Ni la favourite Dania iaitu ice mango....sedap...

Nasi Goreng dan kopi panas pilihan sang suami

Pintu masuk Ice Room

Kalau tak hujan best rasanyer duduk kat sini sambil chat dan santai

Tempat kat luar pun ada

6 comments:

  1. Hoooo dah lama tak pergi ice room :) teringin plak hihi

    ReplyDelete
  2. janji happy dapat celebrate & makan x kisah la kat mane pun kan..

    sedapnya tgk mango ice cream dania tu..

    ReplyDelete
  3. @ADEEYA Jom ke ice room...kalau makan ice musim hujan harus menggeletar...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails