Thursday, December 29

Me and Dania dalam The Star dan Harian Metro 28 Dec 2011

My winning story Dutch Lady Back To School dalam The Star 28 / 12 / 2011


Wahhhh ayat artikel ni dimulai oleh Ezna Ahmad Khalili.........

Paper kedua paper Harian Metro. Pagi2 lagi Hidayah dah call bagitau pasal i masuk paper Harian Metro. Thanks Hidayah sebab alertkan akak ni ha.....  

artikel Hadapi kerenah anak bersarapan 

 Paper Harian Metro bertarikh 28 / 12 / 2011


19 comments:

  1. Srnoknye..2 paper sekali masuk..Tahniah
    harus simpan keratan wat kenangan...

    ReplyDelete
  2. tahniah kak ezna...sure happy sakan kan..

    p/s: opsss dah tahu umur kak ezna..hik hik

    ReplyDelete
  3. @Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY harus simpan....tapi kalau simpan lama2 paper ni akan berwarna kuning so kalau laminate lebih selamat.

    ReplyDelete
  4. @Damia Aleesya alah.....hahaha...takpe setiap seorang itu akan merasa juga umur akak ni....akak pun dah merasa umur Ayu....:-)

    ReplyDelete
  5. Warghhhhhh!!
    Tahniah sis..
    Tumpang bangga.. ;D

    ReplyDelete
  6. phewitttttttt tak perlu kata apa2..hehehehe

    ReplyDelete
  7. Glamer tu!!.. I nak masuk fanclub Ezna.. cam mane nak register?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails