Friday, December 16

Apabila seseorang yang dikenali menjawab di wall.......



Rajinnya la PK ni shout kat wall me. I rasa jarang sangat la mereka yang dikenali menjawab di wall kita. Baca status kita ke tak, tak tau la kan. Kot pandang sebelah mata je. Tapi tu prove me wrong sebab PK sudi shout di wall me walau bz sungguh rutin harian PK. Tahniah PK di atas rezeki yang melimpah ruah. Cuti sekolah ni bakal bawak anak2 ke LA, USA tu. Nak dapat visa ke US bukannya senang yer.....kena interview bagai.....

You alls ada tak yang shout kat status di wall you alls yang you alls rasa tak disangka sangka...

2 comments:

  1. bagus btol Pak Engku ni ye..^_^..
    tak pernah lg org yg x disangka2 sudi komen kat fb eija..huhu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails