Tuesday, December 27

Meow meow si cat


I memang tak bela kucing kucing ni tapi Mr Hubby dan Dania dok bagi makan kat kucing2 ni jadinya kucing2 ni dok melepak kat luar rumah i. Kucing kanan namanya Cutie. Kucing kiri tu namanya Milky. Kucing Cutie ni manja dengan Dania. Kalau bukak pintu dia tak masuk pun. Kalau Milky tu sangat aktif. Tak makan saman. Cepat je meluru masuk. Kalau Cutie tu dikenali juga dengan nama Tompok sebab badan hitam dia ada satu tompok putih. Macam birth marks gitu. Hehehe. Kalau kucing aktif dan jahat tu, Milky juga dikenali dengan nama Comot sebab kalau tengok muka dia memang comot. Ce tengok muka kucing belah kiri tu. Comot kan?

Kucing2 ni adik beradik sebenarnya. Ada seekor lagi adik beradik dier warna perang tapi entah ke mana pergi. Maknya sekali sekala jenguk jugak rumah we alls. I memang tak suka kucing tapi my hubby dan Dania suka. Dah la laman luar we alls selalu le jadi toilet kucing2 ni.....Ishhhh......

You alls suka cat x?

7 comments:

  1. Tapi yg pasti dua2 comel..
    Tersangatlah comel..
    Geram nyerrrr!!!
    Grrrrrrr!!

    ReplyDelete
  2. hehehe..u beli pasir buat toilet utk meow meow hehehehe

    ReplyDelete
  3. suka...tp xde la sampai tahap nak membela kucing sbb malas nak cuci bab kencing berak kucing tu..huhu

    Suka kucing sbb kucing selalunya comel..meow..meow..

    ReplyDelete
  4. @Salina@IbuAqil i x suka meow.....pasti kalau kuar rumah tu...syuh syuh away cat...

    ReplyDelete
  5. @AyuArjuna BiGoshh ewww sape nak buang cat litter itew....semestinya bukan i....ewwwww

    ReplyDelete
  6. @sweetmama@eija zaquanziqry sama la....cek pun tak berkenan. ni kucing2 jalanan je nih...

    ReplyDelete
  7. dua2 pun comel heheh
    arwah ayah me sgt suka kucing :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails