Sunday, December 11

Eclipse......ala ala Twilight gitewww


Semalam ambil gambar gerhana bulan. Kat surau near my house ada buat solat sunat gerhana bulan start pukul 10.30 mlm. I ada tengok gerhana bulan pada mulanya nampak macam kemerah-merahan. Kelihatan kat dalam gambar tu bulan dah nampak setengah.

Tempat you alls terang tak cahaya bulan???

4 comments:

  1. gerhana bulan ye semalam.. i tak perasan sibuk dok main kat Sunway Lagoon

    ReplyDelete
  2. hehhehe rasanya kat doha x nmpak kot, kami kat sini kul 4.45pm dh maghrib jengah2 gak kat balkoni x nmpak dh tu sejuk tu yg malas bersidai kat balkoni

    ReplyDelete
  3. i kat melaka...dgr kat berita ajer heheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails