Tuesday, December 13

Barbie Princess Charm School Party...kenangan terindah....

I sangat excited sebab Dania dapat peluang ke Barbie Princess Charm School. Sebelum Princess Dania masuk ballroom, haruslah pose di luar ballroom yer....Party ni diadakan di The Club near Kota Damansara. Ekslusif tempat ni sebab ada kolam renang, gym dan lain lain lagi. Seawal 10.00 pagi sehingga jam 1.00 petang.

Dania di depan pintu masuk

Dania depan pintu istana

Registration counter dan setiap puteri kena pakai tiara.

Love the setting and colours

Setting di meja

Setiap princess ditatarias sebelum makan santapan.....hehehe

Pose kat sini. Nanti semua princess dapat bawak pulang satu gambar

Stage ni dihias cantik

Dania bersama Kak Yana anak Ayu Rafikah

Masa ni tengah kelas protokol

Princess semua dengan Barbie

Barbie....and my Dania

 Dania kat station Doll Styling

Ibu bapa kena duduk jauh dari princess ni. Ada tempat tatarias, bergambar, doll styling dan face painting. Dania berkenan sungguh kat station Doll Styling. Me and Ayu ber pot pet hal contest, family dan sewaktu dengannya. Hanya Ayu leh jumpa kami bertiga......Ayu sebelum ni dah jumpa Suzz event Ben-10. Lepas tu jumpa i event Barbie ni dan lepas jumpa i, jumpa Mira untuk event Astro kat Sunway Lagoon pulak. Jeles tak? Semua event Ayu ni dapat peluang pergi......

Ada juga etika dan protokol berpakaian dan makan seorang princess diajarkan. I rasa sangat interesting. Mak ayah princess semua lapar sebab tak dapat makan sekali. Tapi, i rasa event ni memang Dania really enjoy. Mana taknya, kemuncak event dapat bergambar bersama Barbie. Comel sungguh Barbie tu.....

Lepas tu me and Ayu ke Ice Room Kota Damansara. Lapar sungguh......

Pose ibu2 dan anak2

Noodles ni i suka sangat....

Ni Yana yang pilih Ice Strawberry

Ni Dania yang pilih Ice Mango

6 comments:

  1. Cantiknya deco2 dia. Barbie tu pun cantik...

    ReplyDelete
  2. cantiknya.. nampak muke dania happy, betul, ayu je dapat jumpe semua orang.. dush dush dush

    ReplyDelete
  3. Alalalala sis, comelnya Cinderella Versi Muslimah ni kak.. Anak dara sapa le ni.. Hik3!!

    ReplyDelete
  4. snow white !!!
    comelnya :)

    makanan pon sedap2 terutamanya aiskrim tu.. hihi

    ReplyDelete
  5. Anak i juga ada pergi.
    Nak tanya, ada tak organizer bagi group photo taken by photographer?? I nak minta dari mereka but tried calling h/p tak ada orang angkat?

    ReplyDelete
  6. @Anonymous group photo takde. Cuma photo kat set tu je....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails