Tuesday, December 27

Anak Get Crafty, Ummi dan ayah berdua - duaan

Dania bersiap nak get ready Get Crafty

Tutti Frutti 

Just the two of us

Tada.....ni Dania punya craft. Cantik tak?....errr kenapa ummi tengok mata smurf kanan tu hitam semua yer?...hehehe

Boleh pilih nak buat apa kat sini yer...Dania siap pilih apa yang dia nak buat visit selepas ni...errrr??? tunggu ummi dapat allowance dari ayah yer....hehehe...

Hari cuti Isnin, me, hubby dan Dania ke 1 Utama New Wing sebab Dania request nak buat arts kat Get Crafty. Bukan selalu buat arts kat sini pun sebab pricey. Sementara Dania buat arts kat Get Crafty, me and hubby berdua-duaan berjalan ke Parkson. Takde yang menarik pun. Lepas tu lepak kat Tutti Frutti. Siap pesan kat hubby ambik tu berpada sikit. Hehehe....Nah....kena RM9.00 yogurt kat sini. Hubby ambik yogurt strawberry + vanilla dengan tambahan buah longan dan nata de coco kongsi berdua. Suruh bro kat Tutti Frutti ambik gambar kami berdua cam menggelabah je sebab i siap pesan suruh pakai camera tu. Hehehe....

Lepas Tutti Frutti hubby dan i berpecah ke tempat memasing. Me ke Gap lagi....adoyai.....cannot resist la tengok baju cecomel ni. Udahnyer 1 romper dan 1 topi untuk bakal anak saudara i yang kemungkinan besar boy. Dia ni adik kepada Zharif dan sehelai T Shirt buat Dania. Geram you alls tengok baju kat Gap ni. Still ongoing sale sampai hujung tahun ni.

Tepat je 7.20pm, i ambik Dania kat Get Crafty. Hubby solat dulu di surau I Utama. Semuanya level yang sama. Get Crafty ni sebelah MPH Tingkat 2 kat I Utama New Wing. Hubby dengan ayat biasa, beli lagi kat Gap?....hehehe....

6 comments:

  1. oooh kita mmg tak tahan tgk baju baby kat GAP OU tu, pulak tu mmg biasanya jadi laluan ke tempat makan dan parking. juling2 rasa biji mata ni, nak sauk ongkos nya sik ada. hehe.

    ReplyDelete
  2. @ch@ tengah sale tu yg akak berani tu....tak sale jeling2 je dik..hihihi

    ReplyDelete
  3. cantik Dania punye art... Dania kasik can mak paknyer pi dating sat.. and kasik can maknyer melabur ekonomi kat GAP hehehe

    ReplyDelete
  4. @Em's Family ye kejap je 1 jam tu mira...hehehe....ngeh ngeh Gap lagi?...nasib la discount sale kalau x No No No tak masuk Gap pun...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails