Wednesday, December 7

Follow Me Memorable Moments Contest



Copy paste dari SINI

Semalam, masa hubby balik kerja i terus tanya hubby. Ada call tak?. Sape call? Menang contest ke pe? Hubby kata kalau menang dapat apa?. Terus i terasa sesuatu. Hehehe.....I kata ada tak? Hubby kata ada. Mr hubby menang conso dari Follow Me Memorable Contest. Nama je hubby. I yang masuk sebenarnya. Hehehe. PIC call hubby pukul 6pm. Lambatnya staff tu balik kerja yer?...actually sebelum tu ada sms ngan Suzz cakap congrats. I pun masa tu tak tau pun hubby ada menang sebab hubby i balik kerja kol 8.00pm semalam. Banyak sangat kerja kat M** tu. So i just sms kat Suzz cakap maybe i takde rezeki kot....who knows kan....tup tup nama hubby naik. Syukur!....

Walaupun conso, tapi hadiahnya sangat mengujakan. Bernilai RM2250. Alhamdulilah.....syukur syukur. Hubby i menang berjemaah dengan hubby Suzz. Itu yang paling menarik. Gambar pun seakan-akan sama sebab we alls pose atas tikar kat taman. Photographer je berbeza. I tak tahu Suzz hantar gambar yang mana yer....kebetulan je ni.....

Winning photo hasil lensa Zubye

Tengok lah winning photo Suzz ni....Suzz i cilok yer.....
Gambar Suzz full of love hasil lensa Deep Blue Eye dulu nama Deep Blue Lense

Alhamdulilah rezeki kami anak beranak.....

16 comments:

  1. tahniah..gmbr yg menang tu sama aksi baring kt atas tikar

    ReplyDelete
  2. Hebat sekali! tahniah buat kak ezna & kak suzi. Walopn conso cukup besh! wan xpernah join cnts bergambar sbb xde gmbr menarik hahaha... tp gmbr2 pemenang mmg besh ;)

    ReplyDelete
  3. @mama tisya gambar baring2...hehe...nasib tak terus picnic...hehe

    ReplyDelete
  4. @Wansteddy Tales Tahniah untuk wan juga yang menang hadiah2 :-) eh masuk je wan sebab picture ni pun very subjective jugak....tak tau judge suka yg mana kan....try la wan...

    ReplyDelete
  5. tahniah ahh la gambar sama je baring2 hehe sweet je pic ni

    ReplyDelete
  6. lebih kurang jer gambar erk,.anyway...tahniah yer

    ReplyDelete
  7. @Nana Thanks Nana. Tahniah jugak ye sebab dapat IPad dan dpt cuti cuti ngan Shila Amzah tu...

    ReplyDelete
  8. @♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berbaloi....:-) bab nak kena beli barang follow me tu malas sikit....

    ReplyDelete
  9. wah tahniah2! cantik betul gambar akak!
    memang penuh dengan kenangan terindah!

    ReplyDelete
  10. @Ezzattie Thanks Tie....kenangan terindah untuk kita kenang....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails