Wednesday, December 28

Bila me and Dania masuk video Dutch Lady

Me and Dania dalam video Dutch Lady. Boleh lihat kat facebook page Dutch Lady di SINI Video yang dihasilkan oleh Dutch Lady ni untuk membantu keluarga untuk menyiapkan anak2 yang buat pertama kali pergi ke sekolah dan kepentingan sarapan pagi buat anak2 yang bersekolah.



Print screen from HERE

Ni pulak video Dutch Lady pasal sarapan pagi. 



 Print screen from HERE
Video sarapan pagi ni special case sikit sebab me and Dania je yang berlakon seolah olah sedang sarapan pagi. Winner lagi 2 orang tu idok le kena berlakon gini. I kena minum susu putih betul2. I memang tak minum susu putih ni. Lainlah susu berperisa cam strawberry ker...tapi disebabkan video Dutch Lady ni, i minum susu putih nih....

14 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ada tgk video ni kt fb dutchlady b4 ezna up kt entry ni

    ReplyDelete
  3. @BABY(MAMA AMANA ni taraf retis simpanan je ila dearie....hehehehe

    ReplyDelete
  4. @mama tisya oh ye ke? baru ni je tengok kat fb dutch lady...:-)

    ReplyDelete
  5. @khairul otograf...idok la sampai tahap retis...hehehe

    ReplyDelete
  6. Hi,

    Ezna..saw your winning pix kat harian metro smlm..sgt glam..pro comper nih..congrats

    ReplyDelete
  7. balik karang, harus i tengok video nyer.. sekarang ni susah skit sebab kat ofis..

    ReplyDelete
  8. @Anonymous hi anonymous...ye? siapakah anda wahai anonymous??? mesti yg i kenal ni. Actually i am not pro lagi still a long way to go.....

    ReplyDelete
  9. @Em's Family tengok jangan tak tengok Mira sebab maybe leh bagi tips buat anak u nak gi school :-)

    ReplyDelete
  10. wah best2, siap ada video..Tahniah, glamer tu..hehehe

    my son zaquan penggemar susu Dutch Lady tp perisa Strawberry. kalau g kedai dia kata nak g beli susu, dutch lady strawberry la susunya, jgn amik perisa lain,even coklat pun dia x mo..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails