Wednesday, December 21

2 motor Kurier ABX datang serentak

Tengah rehat2 dalam rumah, tetiba pin pin...tengok2 2 motor kurier ABX tiba depan rumah. I bukan apa, kalau nak keluar tu pakaian tu kenalah sopan so kalau dok pin pin banyak kali aleh2 i jerit suruh tunggu. Hehehe....

I dapat ni.....bekas Milo hasil isi survey dalam fb Milo. I rasa Ayu Rafikah dah lama dapat ni. I baru je dapat. 


Dan ni juga, Album Package Voucher worth RM229 tajaan Barbie Store yang dimenangi dari Majalah Harmoni. Gigih join selepas my bff Suzz sms suruh join. My bff  Ayu dan Hidayah pun ada menang hadiah ni jugak tapi mereka semua dah lamaaaaaa dapat voucher ni. Tup tup ada rezeki my Dania rupanyer...

Nak expire dah voucher ni...bila pulak nak buat appointmentnya ya....

6 comments:

  1. best dania dpt voucher barbie tu..ada join gk tp tkde rezeki

    ReplyDelete
  2. tahniah ezz, mesti best kan jangan lupe update k

    ReplyDelete
  3. @mama tisya Memang tak sangka sebab kawan2 yg menang dah lamaaaa dapat voucher nih...

    ReplyDelete
  4. i macam termiss je entry ni.. congrats!! banyak betul barang Barbie Dania dapat this year..

    ReplyDelete
  5. @Em's Family alhamdulilah mira...suka je barangan Barbie sbb pinky dan feminine :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails