Monday, December 5

Airport tax naik lagi untuk penerbangan antarabangsa


I dapat email ni dari Air Asia. Airport tax naik lagi la. Bermula 1 Disember 2011. Huh kat Malaysia ni semuanya tax. Kalau negara Arab mana ada tax2 ni.....membebankan rakyat.....nampaknya kita kena bayar harga tiket kapal terbang lagi mahal le.....

5 comments:

  1. menyampah, pulak tu nak tak nak kite kene terima jugak regardless ape care sekali pun, dah la air asia nak buat airport sendiri tak bagi..

    ReplyDelete
  2. negara arab dah kaya.. huhuhu... negara kita ni hentah lah.. tax perlu jugak utk bangunkan negara.. tp kalau dah melebih.. hutang kita jek membangunkan.. ehehhe

    ReplyDelete
  3. MKN angin dlm negara la jawabnya

    ReplyDelete
  4. skrg ni smua benda naik harga... tension!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails