Thursday, December 22

Bercuti bersama mama tersayang

Taken from Legend Cherating facebook page

Next year, teringin nak bawak mama berjalan makan angin kat Cherating. Insyaallah akan menginap di Legend Cherating. Bibik mama pun bawak sekali. Booking pun dah confirmed for 2 rooms untuk 3 days 2 night stay. Ni lah first time i bawak mama i makan angin selepas papa meninggalkan kami....Dania dah ecxited excited dah sebab pergi sekali dengan Nenek dan bibik yang Dania leh ngade ngade tu.

I pernah pergi sini masa Dania kecik lagi. Kat sinilah i terambil timeshare Legend Worldwide Holidays. Kalau mereka yang suka travel, memang sangat berbaloi sebab per night, dibayar dengan Ringgit Malaysia walau kita bercuti di luar negara.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails