Thursday, June 21

Sesekali ku rasa teringin.......

Menjejeh ler air ni. Mungkin gas banyak kot.....air ni kami minum kat A&W drive thru PJ....

Perghhhhh....cam lagu Shima la plak tajuk entry ni. Kekadang teringin jugak me, hubby dan Dania minum air root beer kat A&W ni. Actually kekadang ajer. Minum selalu pun tak elok juga. Errr tau pun....hehehe...

You alls minum tak air Root Beer A&W ni???

8 comments:

  1. minum masa kekecik dulu. dh boyo tni xleh la minum ai rgas dah. karang BF baby pun xleh minum air gas jugak...jawabnya tunggu lepas 2 tahun lg la br leh minum hehehe

    ReplyDelete
  2. me tak minum sbb tak suak rootbeer heheh

    ReplyDelete
  3. bestnye..!
    saya pun suke gak minut root beer a&w ni
    dah lama tak pekena ;)

    ReplyDelete
  4. suka rootbeer a&w tp suka ltk eskrem yg float tu

    ReplyDelete
  5. @yatie chomeyl lepas 2 tahun pulun minum yer Yatie....takpe..pengorbanan mummy tu!!

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan284 i sukaaaa :-) tapi tak selalu la minum.

    ReplyDelete
  7. @Nad @ MamaZN lepas ni pekena yer Nad...hehehe (hasut hasut...:-))

    ReplyDelete
  8. @mama tisya ehhh lupa nak mentioned. gambo atas tu ada eskrem jugak! hehe....yummy...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails