Thursday, June 28

Sehari di jambatan KLCC

Hubby dah siap beli tiket nak pergi ke jambatan KLCC. Dah pergi dah you alls?. Lepas tu pagi2 lagi dah keluar rumah menuju ke KLCC. Breakfast dulu kat La Cucur. Tiket nak ke jambatan KLCC jam 11.15am. Pusing2 kejap kat KLCC then terus beratur ke daftar masuk. Rasanya masa beratur tu kami je orang Malaysia. Selebihnya dari India, Arab dan negara lain. 

Masa naik lif tu tak rasa pun. Kejap je dah tiba. Mula2 ke tingkat di mana leh tengok panorama. Kat tempat bulat. Lepas tu dibawa ke jambatan KLCC. Masa kat jambatan tu, terasa macam bergoyang sikit. Eiii gayat sungguh.Tapi at least kami dah tiba sini dah. Terasa macam pelancong asing pulak. Hehehe...

La Cucur KLCC

Dania ni makan kuih ke tidur ni?

Kuih2 pilihan i

Kaunter check in

Informasi dari pengurusan KLCC

Buat2 berani je ni tapi gayat

Pose kat sini dulu sebelum dipanggil ke lif nak ke jambatan

Boleh ambik gambar sendiri kat sini

Nak ambik gambar Dania berlari pulak kat jambatan KLCC ni

Ambik gambar KLCC Tower 2 pulak

Lepas tu makan tengahari kat Food Court KLCC.

Bihun tomyam

Nasi lemak untuk Dania tapi tak habis pun

Sebelum balik pose dulu kat Candylicious ni.


Dania pakai kasut ni sebijik cam gegirl anak Red Mummy pakai. Actually dah lama i cari tapi tak jumpa. Akhirnya jumpa kat JJ Taman Equine. Tengok le entry kasut gegirl kat sini.

Kasut ala ala Ballerina

Lepas tu pergi ke Berjaya Times Square. Entry nanti nanti eh...Kali ni hubby ke Low Yat. Me and Dania ke Berjaya Times Square. Tempatnya pun dekat2 ajer.

16 comments:

  1. klau pegi klcc, sy suka singgah kinokuniya ^^

    ReplyDelete
  2. tak pernah jugak naik jambatan tuh..huhu asyik dok jalan kt taman je...;p

    ReplyDelete
  3. u kat klcc ke.. kalau i tau i boleh bayarkan staff price untuk u :)

    ReplyDelete
  4. eh aida pun tak pernah naik jambatan KLCC tu.. berapa eh sis harga tiket dia?

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan u takpe suzz, adik u boleh bawak...:-)

    ReplyDelete
  6. @Nana sama la kita.....gayat....errr....seram...

    ReplyDelete
  7. @miss fluffy jalan kat taman pon besh jugak!!!

    ReplyDelete
  8. @Ibu Emir my hubby le. Kan sekarang ni attach dengan project Pet*****. Tu yang beli tu. Tapi tak le dpt staff price sebab contractor ajer....

    mesti murah kan staff price....

    ReplyDelete
  9. @AyuArjuna BiGoshh hehehe...gayat pun i dah tiba. Gi la ayu....memang cantik pemandangan atas nun....

    ReplyDelete
  10. @Aida Omar kalau tak silap dewasa cam RM25. Kena beli awal2 kat kaunter tiket tau sebab very limited pax satu session tu....

    ReplyDelete
  11. cemane nak beli tiket ek?
    akak ada info apa2 tak?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails