Saturday, June 23

Penempahan bilik hotel di Asia Room

Print screen from here

You alls pernah tak book hotel melalui Asia Rooms? Kalau tak pernah try la book hotel kat Asia Rooms ni. Ada penjimatan tau. I book hotel di Cameron Highland melalui Asia Rooms ni lah. Boleh book hotel satu dunia kat sini.

Anyway, today.....me, hubby dan Dania akan ke Cameron Highland. Only 1 night je kat sana. Yang nyata nak ke cactus valley (adik pesan cactus...tapi kalau cactus tepi jalan lagi murah rasanya....), Boh plantations, nak makan scone, nak petik strawberry, nak pergi maze yang terbesar di Malaysia. Ni sebab ternampak entry blog dari my bff Mira....sempat ke? Cuma 1 night ajer kat sini...

4 comments:

  1. sempat!! kalau tak jem hehe.. enjoy!!

    ReplyDelete
  2. beshnya!!!! me dh berkurun tak pegi CH :)
    ezz--jgn lupa pegi USS..siyes besh!! ala2 mini disneyland gaklah :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails