Tuesday, June 12

Special Screening MIB 3 : : Me berjumpa blogger : :

Mementang nak tengok MIB 3, Dania pakai all black gitewww...

Ambik tiket kat sini yer...

Sempat lagi pose kat sini....

Me, hubby and Dania ada pergi special screening MIB 3 pada 27 Mei 2012. Start pukul 11 pagi. Kami tiba dalam 11.05 pagi. Masa tengah beratur nak beli popcorn buat lapik perut sebab tak breakfast lagi. Kelam kabut tu dari rumah. 

Blogger : Kak Ezna......
Me : Errr....siapa yer?
Blogger : Saya selalu baca blog Kak Ezna (dalam hati ada taman...hehehehe)
beliau adalah dari blog ini .....Nad Mama Zakwan
Me : Nama betul tak kenal....kalau nama kat blog kenal la.....:-)

Tak dapat nak berborak lama dengan Nad, nak bergegas masuk panggung pulak. Salam perkenalan ye Nad. Nad ni rajin bebeno komen blog me. Terima kasih....Lepas habis movie terus bergegas nak ke kedai makan. Kami semua kelaparan......hehehe....

4 comments:

  1. me dh lama tak tgk movie..super bz ;)

    ReplyDelete
  2. ekeke bahaya ne.. haha..kena pakai cun2 lepas nie..banyak peminatla katakan haha

    ReplyDelete
  3. baru habis tgk Avebgers ngan anak2...MB3 nanti dulu kot

    ReplyDelete
  4. tq kak, hehe..
    saya dah teruja btul sbb dpt jumpe akak n dania ;)
    moga dpt jumpe lagi lenkali ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails