Friday, June 22

Dari Kelantan ke Kedah

Dari Kelantan, we alls tiba Kedah jam 11 malam. Terus ke rumah pengantin di Pendang (anak saudara i kahwin). Makan + berborak then kami ke hotel pukul 12 tengah malam. Baru nak check in sebenarnya. Lepas check in, mandi, solat kami 3 beranak terus zzzz.....

Lepas breakfast, menderu ke rumah my SIL pulak. MIL i ada kat rumah my SIL. Kami bertolak balik ke KL selepas solat Asar. Tiba KL malam.

Kalau nak baca dari awal siri penjelajahan i ni boleh la click link di bawah yer.....baru ada kesinambungan. :-). Ni kira first time ni gi 3 negeri dan duduk kat 3 hotel. Pengalaman yang sangat menarik!!!.

1. INI
2. INI
3. INI
4. INI
5. INI
6. INI
7. INI
8. INI

Hotel Seri Malaysia Alor Star Kedah

Dania depan air terjun kat Hotel Seri Malaysia

Coffee House Hotel

Deko di sini

Bihun sup yang i ambik dulu

5 comments:

  1. pernah tido kat sri malaysia penang je..tak lawa macm kedah la..

    ReplyDelete
  2. wah jelajah 3 negeri sekali.. memang cuti2 malaysia sungguh nie.. bestnye :) hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails