Friday, June 8

Kami akan bercuti seminggu tahun depan :-) :-) :-)

Hotel dah confirmed!, Tiket Air Asia pun dah beli. Tiket Air Asia beli awal rate murah sikit. Now i tengok dah naik dah harga ke Gold Coast. Moga semuanya dipermudahkan. Percutian ni memang dah dirancang tahun 2010 tapi tak sesuai nak pergi masa tu sebab papa sakit masa tu. So, me, hubby dan Dania akan bercuti ke Gold Coast tahun depan. Mula2 i punya plan either nak pergi Paris atau Melbourne. Paris tu Euro agak mahal kan....., Melbourne pulak nak kena check in hari Jumaat. So tak sesuai la pulak kan. Booking hotel thru timeshare. Cuti pulak kena plan yang memang kena hari cuti. So hubby tak payah mintak cuti banyak hari. Aternya....12 hari cuti tahunan. Check in kat sini pun hari Sabtu tapi we alls akan bertolak hari Jumaat malam. Lagi 8 bulan tu so leh le kumpul duit untuk buat duit shopping......moga rezeki i sekeluarga dimurahkan oleh Allah.....

Boleh la you alls suggest tempat menarik seperti restoran ke, theme park atau tempat menarik di Gold Coast.....tapi i rasa i masak kot since apartment ni ada kitchen. Leh save cost sikit.....:-)

Photo credit from here

 Kami akan ke SINI

15 comments:

  1. falsya (livinglifesoul.blogspot.com) hanimum kat gold coast, bleh la akak tgk blog die ;)

    hepi wiken dania! :)

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnye
    xpenah lg oliday sampai seminguu hehee
    tp obersea mmg la kena cuti seminggu kan
    mana leh 3d2n hehee

    ReplyDelete
  3. Bestnya bercuti ngan family.. Saya pun plan nak bawak family jalan overseas start thn depan sbb anak2 dah besar..

    ReplyDelete
  4. bestnyerrr kak cuti2 ke australia...;)))

    ReplyDelete
  5. bestnye nk p gold coast...kita pn dlm list gk tp tktau dpt ke tidak pegi..hehehe..adik kita p honeymoon dlu kt goldcoast..slamat mencari info

    ReplyDelete
  6. @Nad @ MamaZN wahhh harus terjah ni :-) Thanks for the info ya...

    ReplyDelete
  7. @Nana Kalau seminggu kat Malaysia ok lagi Nana. Kalau kat sana mesti mati kutu. Kena utilised seminggu sebab pergi guna timeshare.

    ReplyDelete
  8. @Zuraida Rahim anak dah besar sikit senang nak bawak kan....:-)

    ReplyDelete
  9. @intanloveamir aussie best sebab bandar dia rasanya bersih, cuaca best :-)

    ReplyDelete
  10. @mama tisya wahhh honeymoon ke gold coast? best tu....wahhh wish list awak sure panjang nih...:-)

    ReplyDelete
  11. bestnyeeee.. jalan mcm nie.btuah dania

    ReplyDelete
  12. bercuti..syoknyerr..Gold Coast lg..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails