Thursday, June 14

My ex room mate kat UITM Terengganu sampai UITM Shah Alam

I dah lama tak jumpa my friend Normi ni dah dekat 1 tahun. Last jumpa tahun lepas. I jumpa sebab nak pass hadiah birthday present Normi ni yang jatuh sehari lepas birthday i. Birthday i 17 Mei, Normi 18 Mei. Memang kat UITM Terengganu i dok berkepit je ngan dia sampai orang kecek Kelate ngan i. Hehehe...ingat i orang Kelate jugak la. Yang paling pelik, peristiwa yang berlaku kat i, akan berlaku jugak kat my friend ni. Pelik kan?. Penangan orang yang birthday dekat ke haper.....tak dapat la nak jawab. Lama jugak boraknya. Err Err Cik Normi ni kerja ngan abang dier so ok lah....kan Mie kan? Hehehe..... 

Normi ni tengah nak makan.....Normi ni walau dah kahwin tetap dapat title Cik sebab nama penuh Cik Normi :)

Ni food i. Claypot bihun sup

Nanti kita set time ye Mie jumpa lagi kay?.....Thanks Mie sebab bagi birthday present kat Ena jugak.....

4 comments:

  1. lapar la plak tgk pic bihun sup tu hehehe

    ReplyDelete
  2. untung ada je orang ingat nak bagi present masa beday..esp kawan2kan..

    ReplyDelete
  3. h,tidak...lapar2..

    p.s : tentu gembira dpt jumpa rakan lama..

    teguran : nama blog panjang dan susah diingat...

    ReplyDelete
  4. shedapnya...awet muda lah kawan u ezz

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails