Saturday, June 16

Bila Eyriqazz bersuara

Ni ada orang Jepun komen ni. Err err mungkinkah kat negara Yatie Chomeyl belajar ni??? Hehehe. Tak pasal pasal nama Yatie naik yer....

Sebenarnya Incik Eyriqazz kita sudah komen kat blog i :-) Bukankah gambar Eyriqazz tu gambar orang Jepun ye dok?....


Teguran Incik Eyriqazz tentang nama blog yang panjang tu sebenarnya masa i baru nak create blogging name, i teringat anak i. Patutnya kalau ezna je dah ok.Tetiba ada nama dania yasmine pulak :-). Gabung2 terus panjang nama blognya tu. Nanti kalau i ambik domain, i akan pendekkan nama blog so that orang senang ingat.....Thanks Eyriqazz di atas teguran membina :-)

4 comments:

  1. betul jugak kate eyriqazz.. ape pun, i dah ingat dah blog u walaupun panjang, cuma dulu i selalu lupe bab2 sengkang, lepas tu confuse dengan name anak u dengan anak wan, sorang damia sorang dania :)

    ReplyDelete
  2. pikiranku cerah bila mampir kesini..senyum deh

    ReplyDelete
  3. Eryqazz pun ada skli dtg blog bg komen..rsa cam xcaya jek..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails