Tuesday, June 26

Dinosaurs pupus hidup balik!!!

Dinosaurs pupus kini hidup semula di Pusat Sains Kuala Lumpur. I pergi masa cuti sekolah baru2 ni. Dania le ngajak i ke sini. Layankan je la yer...still ada lagi exhibition ni. 1 Mei - 31 Julai 2012. I rasa tempat yang baik untuk anak2 kita belajar mengenai sains dan sekeliling mereka.

****nama dinosaur i tak tau so ikut suka hati jer bagi gelaran...hehehe :-) :-)

Dinosaurs Live

Dinosaur yang nak gigit2 manja Dania
 
Dinosaur kecik

Dinosaur nak tayang gigi pun ader...hik hik...

Dinosaur baik. Mulut kecik je....hehehe

Dinosaur T-Rex ni yang Dania paling kenal. Hehehe....

Dinosaur ni nampak cam ganas je walaupun badan kecik kemetot...


Dinosaur ni macam ayam. Mungkinkah ayam berasal dari dinosaur ni?

Lepas tengok Dinosaur, Dania memain kat dalam Pusat Sains ni.

Dania kayuh kapal terbang

Nampak macam kelakar la plak...kepala panjang, pastu kecik...

Keretapi pun ada. Ala ala Thomas ni...

6 comments:

  1. sek anak2 saya ada dapat tiket free masuk sini..tak tahula bila nak gi..huhu

    ReplyDelete
  2. thn lepas pegi, zakwan nanges2 sbb takut
    thn ni ajak die pegi lagi
    trus takmo..!
    huhu, maknye yg lebey =p

    ReplyDelete
  3. ILA DAPAT TIKET FREE NIE ENTAH BIILA NAK PG .. DPT TIKET SBB REVIEW

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails