Thursday, June 14

Inner baju untuk kanak-kanak

Inner yang colourful. Inner purple ni kena pulak dengan dress purple yang i beli untuk Dania for Raya. Kena pakai inner sebab no no no nampak ketiak yer....heheheh...lagi pun my daughter dah bertudung. Dania sendiri tak nak pakai yang tak berlengan sebab katanya tak tutup aurat....alhamdulilah....

I tak pernah jumpa inner baju untuk kanak-kanak lagi. Kalau untuk orang dewasa adalah. Kisahnya, ada my friend yang anaknya sekelas ngan Dania. Masa Dania pergi Kidzania baru2 ni i ada tanya mana anak my friend ni beli inner baju?. Anak my friend ni pakai dress lengan pendek then dalam tu pakai inner baju. Setahu i la tak pernah jumpa inner untuk kanak2 lagi. Akhirnya, my friend tu jual inner yang anak dia tak pakai lagi since anak dia tu dah darjah 4. Size pulak tu size S. My friend beli terbanyak. So i lah borong semua inner yang tak pakai lagi tu. Elok je dalam plastik. All the way dari Indonesia :-). Kawan sekelas Dania adik dia la. Adik dia lelaki.

3 comments:

  1. susah gak nk cari utk kids punye..

    ReplyDelete
  2. dekat mana nak beli, sya pun tgh mencari sekarang nie, sbb my doter tk mau pakai baju nampak ketiak

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails