Saturday, June 2

Kain pasang Gulatis : : sepasang RM15 - RM20 : :

I tahu kain pasang ni sepasang RM15 sebab one of my friend Mek Su aka Suzana bagitau. Terus la i check it out kat Gulatis Kota Damansara dan Gulatis Shah Alam. Diantara yang i rembat untuk bagi buah tangan ialah....

Biru dan putih ni manis je nampak. Dengan corak bunga ros

 Biru corak batik juga menjadi pilihan

Yang ni harganya RM100 sepasang tapi i buat muka kesian dapat RM20 sepasang/4 meter. Hehehe...puas hati tak?...masa ni happy hours. Bila i dah rembat, ada makcik tanya ada lagi ke kain ni....ohhh masa i beli tinggal lebihan 1 meter lebih je lagi....

Ni buat bibik yang menjaga mama i dulu. Now dah kerja ngan adik i pun dapat sepasang warna pink lembut berbatu. Sesuai dipadankan dengan tudung Pearl Haya hadiah birthday :-) 

Yang ni floral warna purple dengan background biru buat bibik adik i lagi satu....kang kalau bagi 1 bibik je terasa pulak....kita bagi kedua-dua bibik.

Tak dilupakan buat bonda mertua di Kedah. 1 kain berbatu dan 1 kain takde batu buat beliau.

Corak gini memang i suka beli untuk mama i. Now, beli untuk bonda mertua ajer....


Warna lembut jingga dan kuning kain tak berbatu ni pun buat bonda mertua....

Yang bestnyer selalu bonda mertua akan pakai kain yang i bagi ni di pagi raya.....:-) :-) :-)

Jom la shopping kain pasang kat Gulatis......:-) 


4 comments:

  1. wah bnyaknya shopping, kita tak beli pun lagik, kalo beli sure tak de sape nak terima tempahan lagik

    ReplyDelete
  2. cantek2 la kain tu semua.. still ada offer lg ker kat gulatis?? semua gulatis ker wat offer camtu??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails