Wednesday, June 20

Makan Time - Selera Cik Siti Kelantan

Masa 2nd day kat Kelantan tu, kami makan malam agak awal. Selera Cik Siti menjadi pilihan. Tempatnya agak baru. I rasa kawasan kedai baru area ni. Luar pada bandar Kota Bharu.

Selera Cik Siti arah hadapan

Ruang dalam Selera Cik Siti

Kek batik pilihan snek untuk Dania

ABC buat suami

Air sirap dan jus nenas untuk Dania dan i

Dania pilih nasi lemak biasa

I pilih nasi goreng belacan

Sup cendawan pun ada

Ayam penyet buat suami

Harga kat sini bukan nak kata murah tetapi lebih kurang sama dengan harga kat KL. Info lagi di SINI ye :-)

6 comments:

  1. Kelantan pun mhl ek..huhu..klu gerai2 biasa yg jual ns berlauk..ns dgg semua tu rasanya xmhl.sgt kot..

    ReplyDelete
  2. eh dah ada kat kelate, u should try makanan kelate la mcm list yg I bagi kat blog dulu ni --> http://yatiechomeyl.blogspot.jp/2010/12/10-tempat-makan2-yang-best2-aka-sedak2.html

    next time pergi kelate, try makan kat kedai2 yg I bagi tu..gerenti puas hati :)

    ReplyDelete
  3. actually byk jer tempat mkn yg murah2 kat kelate ezz..

    ReplyDelete
  4. @Chekgu Azrine sbb i mkn kedai gini kot. Gerai2 i tak tau kat mana yang best2....

    ReplyDelete
  5. @yatie chomeyl alahhhhh tartengok blog u pasal ni....rugi sungguh!!!

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan284 i cari sup kaki lembu yg u cakap tu. Orang hotel tak tahu :-(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails