Sunday, June 10

Kelantan Day 1

Kami tiba kat Kelantan pun dalam pukul 5 lebih petang. Dah check in Hotel Grand Riverview rehat dulu sebelum jalan2 cari makan. Near our hotel tu ada restoran Wau. So terus la makan malam kat sana. Malas dah nak jalan jauh2 sebab badan pun still penat travel kan. Restoran Wau tu i buat entry lepas ni yer. Nak masukkan sekali dalam entry ni takut berat pulak....

Bear tu Dania paling suka. I bagi masa birthday Dania setahun.... 

Deko dalam hotel

Lobi Hotel Grand Riverview
 
Bilik kami yang selesa

Bilik kami

Cantik....

Bath tub

Katil queen ni untuk kami bertiga

Lepas Maghrib, kami pun berjalan-jalan ke Pantai Cahaya Bulan. Agak jauh sikit dari hotel kami. Kena lalu kawasan kampung. Kami makan rojak kat Sri Nibong. Perghhhh rasa udang tu sangat fresh.

Sri Nibong
   
Rojak yang best jugak rasanya


Layang-layang pun ada kat PCB yer....

Dalam perjalanan balik, singgah le kedai ni. Dania nak beli pelampung. Senang nak mandi kat kolam hotel. Hehehehe....jenuh nak cari kedai jual pelampung ni. Alehnya Dania yang nampak. Dania kata tak berapa jauh dari PCB. Nasib le kami tak jalan kaki. Kalau tak.....ambikkk jauh tu....

Pilih pilih jangan tak pilih...

Balik Hotel, kemain best tidur ya....kami tiga beranak penat...

2 comments:

  1. LAmanyaaa tak lepal PCB! Tengok entry ni, rasa cam nak balik Kelantan pulak. Hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails