Monday, June 27

Virus menyerang


Taken from : www.CartoonStock.com


Lappy i terkena virus. Tension!! Tension!!. i type ni guna desktop. Alah.....kalau guna lappy sendiri lagi comfortable kan?....Anyway, my hubby kata kali ni virus yang menyerang tersangat power sebab i langsung tak boleh nak bukak search engine mozilla atau google chrome tu. Sekarang my hubby tengah nak reformat my lappy. Hati2 kalau pergi website yang tak dikenali atau click mana2 icon yang appear secara tiba2. Mungkin virus.



****Dania kata virus ayah sebab ayah bersin kat lappy ummi. Hehehehe....

4 comments:

  1. me dh kena ari tu--memang tension--nasib baik hanim boleh repair..memang some website ada virus :(

    ReplyDelete
  2. logik gak jwpn dania tuh...heheheee...cute!

    ReplyDelete
  3. takot nye la klau lappy kena virus..

    ReplyDelete
  4. Virus Ummi yang banyak ni, sebab ummi paling banyak pegang komputer kot :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails