Thursday, June 9

Jumpa teman lama

Dania dengan adik Danish

Danisha

Me, Dania dan Normi

Masa berjalan2 kat Mid Valley lepas jumpa Suzz dan Ayu, i terjumpa dengan my friend ni, Normi. Terjerit Normi panggil nama i. Hehehe. Excited la tu. Normi ni dulu best friend i masa kat UiTM Terengganu. Kebetulan sebilik dengan Gusrina. I dengan Normi ni macam belangkas. Kalau Normi takde mesti orang akan tanya mana Normi?. Begitulah sebaliknya. Alkisahnya, Normi ni agak famous amos kat UiTM Terengganu masa batch i tu. Disebabkan kecantikannya itu dan orang Kelantan kat Pasir Mas. (orang kata orang kat Pasir Mas tu cantik2). Oh i biasa biasa ajer. I tak famous. Kalau famous di kalangan lelaki tu, mesti ada perempuan2 yang agak jealous. Sampai ada yang kutuk Normi di depan i. Dia tak tau yang i ni baik dengan Normi. Hehehe...Cakap pandang2 lah yer. I pulak buat diam je takde plak sampai mengapi apikan my friend ni ada yang kutuk mengutuk dia...

Nak dijadikan cerita, birthday i dan Normi ni selang sehari je. I pada 17 May, Normi 18 May. Banyak antara peristiwa yang berlaku pada kami sama. Secara kebetulan ke? I pun tak sure. Sebagai contoh, kalau ada yang menasihatkan Normi jangan berkawan rapat dengan A, i pun akan ada orang nasihat jangan berkawan rapat dengan A. Padahal orang yang berbeza yang menasihatkan kami tu. Selain pada tu ada banyak lagi benda yang berlaku sama keatas kami berdua.

Sekarang ni tak le serapat dulu tapi ada la sms dan call....masing2 busy dengan life memasing...


*****Kita boleh kaitkan dengan kehidupan kita juga. Bila ada yang glamour tu mulalah ada mata2 dan mulut yang mencebik ye tak?. Padahal yang glamour tu tak buat salah pepepun kat kita....

1 comment:

Related Posts with Thumbnails