Tuesday, June 21

Yeah me menang Sogo / Err.....sangat tak sangka ada kategori voters

Nama i dalam senarai pemenang pengundi bertuah

Hadiahnya set tuala dari Elle

Taken from : KL Sogo facebook page


I memang tak sangka dan tak ambik port pun bila Sogo announce winner untuk Contest Summer Holiday Fun. Contest Am I cool enough for you. Tetiba ada orang message me suruh check page KL Sogo and i macam blur sebab i antara pemenang pengundi bertuah. Tau kenapa i tak ambik port? Sebab i tak masuk la. Wakawaka hei hei. I cuma tolong undi untuk my friend jer. Tak sangka i salah seorang pemenang. Syukur !!!! Ada rezeki me untuk menang Sogo lagi selepas i menang contest Daily Dose of Fashion yang juga baru KL Sogo announce.

5 comments:

  1. congrats dear...bertuah btol ehh..

    ReplyDelete
  2. wah, u manyak ong dgn sogo ni heheh :)
    congrats tau!

    ReplyDelete
  3. Tahniah Kak Ezna. Rezeki terpijak yang bergaya tu :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails