Friday, June 24

Wallpaper







I tengah dok survey2 wallpaper. Kengkonon nak letak kat dining area. Kecik je dinding situ. Tema warna pink lembut dan english style sebab i mungkin nak cat feature wall warna dark pink. Mr hubby la nanti tukang cat. Lama je i tengok dari satu album ke album yang lain dan repeat album 1-3 lagi. Tak termasuk lama lagi bila aci tu dok chatting ngan kawan dia over the phone tentang masalah dia ngan hubby aci tu. Err dengan orang ketiga? Lelaki pulak tu.... Cakap pulak tu mula2 bahasa tamil lepas tu tukar english pulak. I pun mananya tak dengar tambahan cakap kuat kuat. Grrr lama i tunggu.


Aci : You choose first aaa....i want to tell my friend my problem.

Me : Ok


Akhirnya i pilih la wallpaper idaman hati. Aci tu pun dah stop cakap over the phone sebab ada customer yang lain datang. Fuhhh selamat. Dania pulak dah tak senang duduk. Nasib sebelum tu pekena putu mayam.




You alls suka wallpaper tak?


2 comments:

  1. bertabah seri dan ceria family nnti.. pilih warna y romantik skit.. hehe..

    ReplyDelete
  2. me suka! taste kita sama heheh nama lagi BFF :) tp me buat masa ni tak de bajet :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails